Vi kompetensutvecklar Sveriges kodare

Vi kompetensutvecklar Sveriges kodare

Dataföreningen Kompetens satsar återigen stort på utbildningar inom verktyg och teknik för mjukvaruutveckling. Vi blir med denna satsning din kompletta utbildningsleverantör inom IT.

Dataföreningen Kompetens och Edument har tecknat ett nytt samarbetsavtal som ger dig som deltagare tillgång till ett omfattande utbud av utbildningar inom mjukvaruutveckling.

Morgondagens exportframgångar skapas av dem som bygger det digitala Sverige. Spotify, Skype och Minecraft är kända exempel på hur digitala innovationer kan driva utvecklingen av vår tillväxt. Och många fler behövs.

Idag är alla sektorer i samhället är beroende av vår IT-förmåga som nation. Det är en utveckling som har breddat behovet av kompetens inom IT.

Marie_rund

– Nu satsar vi återigen stort på utbildningar inom verktyg och teknik för mjukvaruutveckling, säger Marie Ställvik Sandberg, vd för Dataföreningen Kompetens.

Vi har identifierat Edument som en ledande aktör inom detta område och vi har inlett ett långsiktigt samarbete som gör oss till en komplett utbildningsleverantör inom IT.

I det utbud som tillkommer i Dataföreningen Kompetens katalog återfinns bland annat .NET, C#, AngularJS, TDD, ReSharper, Git, Java, SQL, CSS, REST, HTML5, C++, Python, Perl, Rakudo Perl, Applied Domain-Drive Design samt SOA.

HTML5_sticker 

Edument ledande i Sverige

Edument är ledande i Sverige på att utveckla och skräddarsy utbildningar inom mjukvaruutveckling. De har de senaste fem åren utvecklat utbildningar inom de senaste teknikerna samt levererat dessa hos några av de mest teknikintensiva bolagen runt om i världen.

Edument har ungefär ett 90-tal utbildningar som levereras i sju länder. Receptet har varit att ansvara för hela utbildningen, från utveckling till genomförandet av kursen.

Kurserna kommer kontinuerligt att utvecklas för att tillhandahålla de utbildningar som efterfrågas.



Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!